Cardedeu (Barcelona)
938 444 219 - 686 011 342
ecoidees@ecoidees.cat

Vols fer publicitat ecològica?

som aquí per a ajudar-te

Bolígraf bio de Bic Graphic

Bolígrafs ecològics i biodegradables

Qui no coneix la marca Bic!. Tot un referent en la fabricació de bolígrafs, oi? Doncs té una de les seves fàbriques a Tarragona, on fan la majoria de productes promocionals del seu catàleg. El 80% del catàleg són bolígrafs, des del més econòmic, el model Style, per menys de 0’40€ imprès (sí, sí ho heu llegit bé) fins el bolígraf més elitista i de màxima qualitat. Passant pel quatre colors, un altre referent, un altre bolígraf que tots coneixem i hem utilitzat en algún moment de la nostra vida. Un bolígraf que ens porta bons records i que a tothom agrada.

Segur que recordeu el clàssic jingle de fa uns anys… “Bic naranja escibe fino, Bic cristal escribe normal, dos escrituras a elegir, Bic Bic BicBicBic”

Doncs bé, el bolígraf súper vendes, el best seller des de fa més de 10 anys ha evolucionat. Sí, sí, ha evolucionat i no una vegada sinò dues.

La primera evolució va convertir el bolígraf de plàstic normal a plàstic reciclat. Una bona evolució, oi? Doncs la segona encara és millor. El clip segueix éssent de plàstic reciclat, i el cos està fet íntegrament amb material biodegradable.

Bolígraf ecològic biodegradable Bolígraf ecològic biodegradable Bolígraf ecològic biodegradable Bolígraf ecològic biodegradable Bolígraf ecològic biodegradable Bolígraf ecològic biodegradable

Et preguntaràs d’on provenen els materials?

Doncs a més, són materials de proximitat. Pel que fa el plàstic reciclat, són mermes de plàstic de components de neveres i envasos de iogurts de fàbriques properes i el material biodegradable està compostat en un 70% per blat de moro (evidentment la part no comestible). A més a més, per fer-ho tot totalment ecològic, el marcatge es fa amb tintes d’origen orgànic. La gamma bio s’anomena ecolutions.

L’àmplia superfície de marcatge, un altre motiu.

Saps que la superficie és de gairebé 360º? Pots imprimir un missatge a cada banda del cos, a preu de marcatge a un color i una posició.

Be eco, be ecofriendly.

Els bolígrafs ecofriendly ha arribat per a quedar-se a les nostres oficines, fires i per fer-nos publicitat entre els nostres clients. Una opció bio és la millor imatge que podem donar a la nostra empresa.

L’opció més ecològica és la que es fa al costat de casa, la km0.

Aquests bolígrafs es fabriquen a Catalunya, concretament a Tarragona. Això vol dir que les emisions, la petjada mediambiental, és molt petita. Aquest és un altre bon motiu per escollir l’opció bio.

Bolígrafs ecològics i biodegradables de Bic Graphic.

Aquesta és la teva targeta de presentació, la imatge que dones als teus clients. Vols donar una imatge ecològica?

Going green! Som sostenibles! Som Ecofriendly!

Explica’m el tu projecte i t’ajudaré a desenvolupar-lo.