Cardedeu (Barcelona)
938 444 219 - 686 011 342
ecoidees@ecoidees.cat

Vols fer publicitat ecològica?

som aquí per a ajudar-te

TÈXTIL PROMOCIONAL DE RPET (Polièster reciclat)

Samarretes i bosses fabricades a Catalunya amb plàstic reciclat.

 

Segur que ja saps què és el PET. És el tipus de plàstic més comú i s’utilitza principalment per l’envasat de les ampolles d’aigua i altres begudes. També sabràs que la major part dels residus sòlids del planeta provenen d’aquest material. És molt important el reciclatge, al contenidor groc, d’aquests envasos.

Quan reciclem el PET, al material resultant l’anomenem RPET. I amb el RPET podem fer articles tèxtils, com samarretes d’esport o bosses per anar a comprar.

Sabies que amb 5 ampolles de plàstic es pot fer una samarreta de polièster reciclat?

El patronatge, el disseny, la confecció i l’estampació es fa a Catalunya (entre el Maresme i el Vallès Oriental). El fet de fabricar-ho aquí, fa que sigui un producte de km0, que puguem controlar més la producció degut a la proximitat, i també que no emetem diòxid de carboni en el transport. Hi ha molts gadgets promocionals que es fabriquen a la Xina o a Asia. Tots sabem que els costos de producció són molt més baixos, però l’empremta ecològica que deixem amb el transport, fa que la part ecològica perdi una mica el sentit, oi?

Pel que fa les samarretes, ja tenim fet uns patrons de diferents tallatges, però, si en vols un especial, el podem fer per a tu.

També pots triar el tipus de teixit : interlock o punt d’abella, o si vols, un combinat dels dos.

I si vols que fem bosses, podem fabricar-les d’una mida standards, o podem fer-la de la mida del teu producte. Pots triar si vols nanses llargues o curtes, o les dues.

Tot un món de possibilitats al teu abast.

Ah! Estem segurs que compartiràs amb nosaltres, que per motius mediambientals, no embossem les samarretes i també que és millor no haver de reciclar un residu. El millor és no de generar-lo. Amb les bosses per anar a comprar, ens estalviem moltes bosses de plàstic d’un sol ús.

El teu marxandatge és la teva imatge.

Utilitza samarretes i bosses ecològiques, així la imatge de la teva empresa serà actual i conscient, ecològica i solidària.

Material amb que es fa el RPET (plàstic reciclat) Corredora amb samarreta de polièster reciclat RPET (plàstic reciclat)Enllaç al web rezero.cat    

Going green! Som sostenibles! Som Ecofriendly!

Explica’m el tu projecte i t’ajudaré a desenvolupar-lo.